post

Εκκλησιαστικά & Μοναστηριακά Έπιπλα σε καλές-φθηνές τιμές

Πώς να πετύχετε καλές τιμές στα εκκλησιαστικά και μοναστηριακά έπιπλα

Τα μοναστηριακά κι εκκλησιαστικά έπιπλα είναι πραγματικά ξεχωριστά και γι’ αυτό έχουν γίνει και ιδιαίτερα περιζήτητα τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο. Πρόκειται για μοναδικά κομμάτια τα οποία και αυτόματα αναβαθμίζουν τον χώρο στον οποίο τοποθετούνται, είτε αυτός είναι ένα σαλόνι η τραπεζαρία, είτε είναι ένας επαγγελματικός χώρος, όπως ας πούμε ένα γραφείο ή ακόμη κι ένα εστιατόριο. Εννοείται φυσικά ότι γι’ αυτά τα έπιπλα ενδιαφέρονται και οι εκκλησίες, αφού άλλωστε κατασκευάζονται γι’ αυτές.

Μία από τις κύριες ανησυχίες που έχουν όσοι ενδιαφέρονται για τα έπιπλα αυτά είναι σίγουρα οι τιμές τους. Όπως είπαμε και πριν, πρόκειται για έπιπλα που κατασκευάζονται από ειδικούς τεχνίτες – είναι πολύ σπάνιο να κατασκευαστούν από καλόγερους, αφού τα έπιπλα που φτιάχνουν είναι για «οικεία χρήση» – οπότε και πολλοί πιστεύουν ότι οι τιμές τους θα είναι ιδιαίτερα φουσκωμένες. Αυτό ισχύει, αλλά σε κάποιο βαθμό. Είναι φυσικό να είναι οι τιμές πιο ακριβές από αυτές των τυπικών επίπλων, αλλά δεν είναι και άπιαστες και μπορείτε να βρείτε και πολύ καλές τιμές αν ξέρετε πώς να ψάξετε. Ας δούμε λοιπόν πως μπορείτε να βρείτε φθηνά μοναστηριακά τραπέζια σε καλές τιμές καθώς και εκκλησιαστικά έπιπλα.

Ψάξτε στο internet

Αυτό είναι και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Δεδομένου ότι υπάρχει σχετικά μεγάλη ζήτηση για έπιπλα αυτού του είδους, υπάρχουν και πολλά καταστήματα ηλεκτρονικά και μη τα οποία και τα προσφέρουν. Με μία απλή έρευνα στο internet λοιπόν μπορείτε να βρείτε καταστήματα στη περιοχή σας αλλά και σε όλη την Ελλάδα τα οποία και πωλούν τα εμπορεύματα τους εξ αποστάσεως. Απλά ψάξτε για «εκκλησιαστικά και μοναστηριακά έπιπλα» στο Google και αν θέλετε να κάνετε την έρευνα σας πιο συγκεκριμένη, προσθέστε και το όνομα της περιοχής σας ή της πόλης σας. Από εκεί και μετά θα πρέπει να μπείτε σε όσο περισσότερα sites μπορείτε για να δείτε τις προτάσεις τους και φυσικά να πάρετε προσφορές.

Κάντε παζάρια

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, αλλά τα παζάρια έχουν θέση ακόμη και σε αυτά τα είδη, ειδικά αν σκοπεύετε να αγοράσετε αρκετά ή κάποιο πλήρες σετ, Μη ντραπείτε σε καμία περίπτωση να ρωτήσετε αν μπορεί να σας γίνει μία καλύτερη τιμή, οι πιθανότητες είναι ότι θα σας γίνει. Προσοχή, σκεφτείτε ότι τα κομμάτια αυτά είναι στην ουσία πολύ περίτεχνα και ιδιαίτερα, μην προσβάλετε τον πωλητή κάνοντας του εξευτελιστικά χαμηλές προσφορές. Καλό θα ήταν οι προσφορές αυτές να είναι και σε έγγραφη μορφή, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Πάτε συστημένοι

Μία ακόμη καλή συμβουλή είναι να πάτε σε κάποιο κατάστημα της περιοχής σας από το οποίο έχει ψωνίσει κάποιος γνωστός, φίλος ή συνάδελφος σας και φυσικά να πείτε ότι σας έστειλε αυτός. Κανένα κατάστημα δεν θέλει να χάσει πελάτες, οπότε αν λέτε ότι έχετε φιλική σχέση με έναν πελάτη, θα κάνουν ότι μπορούν για να σας εξυπηρετήσουν καλύτερα αφού αν δεν το κάνουν, μπορεί να χάσουν τόσο εσάς όσο και τους φίλους σας από πελάτες. Αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα ενός γνωστού λοιπόν, μη ντραπείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Μην το παρακάνετε

Είναι αλήθεια ότι μερικά εκκλησιαστικά έπιπλα μπορεί να το παρακάνουν λίγο με την πολυτέλεια, οπότε είναι λογικό να ανέβει και η τιμή τους, όσο πιο πολυτελές το έπιπλο, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η τιμή του. Δεν είναι ανάγκη να έχετε ένα πολύ πολυτελές κομμάτι για να γίνουν τα έπιπλα σας αντικείμενο διαλόγου αλλά και θαυμασμού. Εν τέλει, ίσως αυτός που θα ανεβάσει το κόστος να είστε εσείς και όχι τα ίδια τα έπιπλα!

post

Ηλιακοί θερμοσίφωνες ποιότητας, σε προσιτές τιμές και με καλό service

Πώς να βρείτε μία καλή εταιρεία για ηλιακούς θερμοσίφωνες και service

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στη χώρα μας και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος που συμβαίνει αυτό: ο Ελληνικός ήλιος, ο οποίος είναι διάσημος και γνωστός σε όλο τον κόσμο. Η χώρα μας απολαμβάνει τεράστια ποσοστά ηλιοφάνειας και κατά συνέπεια και ηλιακής ενέργειας την οποία και αφού δεν τη χρησιμοποιούμε για την μαζική παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, μπορούμε τουλάχιστον να τη χρησιμοποιήσουμε για να ζεστάνουμε το νερό για το μπάνιο μας, γλυτώνοντας χρήματα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ και προστατεύοντας και το περιβάλλον.

Ένας από τους λόγους που πολλοί αν και θέλουν να τοποθετήσουν έναν ηλιακό θερμοσίφωνα στο σπίτι τους, έχουν δεύτερε σκέψεις γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζουν και πολλά γι’ αυτούς. Το πρώτο πράγμα που θα πουν είναι ότι δεν γνωρίζουν που να βρουν μία καλή εταιρεία για ηλιακούς θερμοσίφωνες και service.Τα καλά νέα είναι πως πλέον το πρόβλημα αυτό μπορεί να λυθεί πολύ εύκολα χάρη στη μεγάλη πρόοδο της τεχνολογίας. Ας δούμε λοιπόν πως θα βρείτε μία καλή εταιρεία για να μην εμπιστευθείτε τον πρώτο τυχόντα για μία τόσο σημαντική «επένδυση». Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες από την Solar Skytherm, είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για ηλιακούς θερμοσίφωνες, μπορείτε να βρείτε ηλιακούς θερμοσίφωνες σε προσφορά αλλά και θερμοσίφωνες σε οικονομικές τιμές και για όλα τα βαλάντια. Ο καθένας μπορεί να βρει την εταιρεία που θα εμπιστευτεί και θα συνεργαστεί αλλά ας ξεκινήσουμε όμως με ένα πιο βασικό ερώτημα:

Ποιος αναλαμβάνει το service ενός ηλιακού θερμοσίφωνα;

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι service προσφέρουν οι μεμονωμένοι μάστορες αλλά και οι επιχειρήσεις που πουλάνε τους θερμοσίφωνες. Τόσο η μία επιλογή όσο και η άλλη έχει τα υπέρ και τα κατά της. Γενικά είναι πιο εύκολο να κλείσεις ραντεβού με μάστορα σε σχέση με το τεχνικό τμήμα κάποιας μεγάλης επιχείρησης, ωστόσο η πληρωμή του μάστορα μπορεί να βγει αρκετά υψηλή αφού πέρα από τυχόν ανταλλακτικά θα ζητήσει κι εργατικά. Η επιχείρηση από την άλλη είναι πιθανό να συμπεριλάβει το service και άλλες επισκευές στο πακέτο που θα σας προτείνει για την αγορά του θερμοσίφωνα, οπότε και αυτά στην ουσία θα σας βγαίνουν δωρεάν. Το πρόβλημα με τις επιχειρήσεις είναι ότι αν έχουν πολλούς πελάτες μπορεί να αργήσουν να ασχοληθούν με την περίπτωση σας.

iliakoi-thermosifones-kalo-service

Ψάξτε στο διαδίκτυο

Εννοείται ότι αυτό είναι το προφανές, στις μέρες μας το internet πρέπει να είναι το πρώτο βήμα σε κάθε έρευνα αγοράς. Προσοχή όμως, δεν αρκεί απλά να βρείτε sites επιχειρήσεων με ηλιακούς θερμοσίφωνες στη περιοχή σας. Θα πρέπει να ψάξετε να βρείτε και κριτικές και σχόλια από πελάτες για αν δείτε αν και πόσο καλοί είναι στη δουλειά τους. Αυτά μπορείτε να τα βρείτε είστε στην ίδια σελίδα αποτελεσμάτων της Google είτε στο Facebook και άλλα παρόμοια sites. Αν σας ενδιαφέρει μία επιχείρηση, κάντε μία έρευνα με το όνομα της στο Google και σίγουρα κάτι θα βρείτε για το «ποιόν» της.

Ρωτήστε τους γείτονες σας

Αν βλέπετε ότι κάποιος γείτονας σας έχει ηλιακό θερμοσίφωνα μη ντραπείτε να ρωτήσετε από πού τον πήρε και αν και κατά πόσο είναι ικανοποιημένος από την αγορά και τις υπηρεσίες που του προσέφερε η εν λόγω εταιρεία. Εννοείται ότι δεν υπάρχει λόγος να σας πει κανείς ψέματα, ενώ είναι και γνωστό ότι η γνώμη ενός πελάτη είναι το καλύτερο review για μία επιχείρηση ή προϊόν. Με όσο περισσότερους μιλήσετε, τόσο το καλύτερο γιατί θα αποκτήσετε μία καλύτερη και πιο σφαιρική εικόνα για την αγορά της περιοχής σας και όχι μόνο. Είναι καλή ιδέα να πάτε σε μία επιχείρηση και συστημένος από κάποιον πελάτη για να σας προσέξουν περισσότερο.