Ρολά ασφαλείας στην Αθήνα και τις διάφορες περιοχές της

Κάνοντας μιας βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και στις γύρω περιοχές της σήμερα, είναι δύσκολο να βρει κανείς έναν επαγγελματικό χώρο χωρίς ρολό ασφάλειας. Τα ρολά ασφαλείας στην Αθήνα είναι η νούμερο ένα λύση ενάντια των ληστειών και των διαρρήξεων σε πολλές περιοχές της. Με τις μελέτες να υποστηρίζουν ότι οι βανδαλισμοί έχουν αυξητικοί τάση, δεν είναι περίεργο που οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων στην Αθήνα και τις διάφορες περιοχές της προσπαθούν να  ψάξουν λύσεις για να προστατεύσουν τις επιχειρήσεις τους.

Ως εκ τούτου, είναι φυσιολογικό τα νεόδμητα εμπορικά καταστήματα στο Χαλάνδρι, στην Κηφισιά, στη Γλυφάδα ή στον Πειραιά και τα ακίνητα υψηλότερης κατηγορίας να ενσωματώνουν ρολά ασφαλείας καθώς και γρίλιες ασφαλείας. Τι συμβαίνει όμως με τα υπάρχοντα παλιότερα κτίρια του ιστορικού κέντρου στην Αθήνα; Μπορούν τα ρολά ασφαλείας να βελτιώσουν την ασφάλειά με οικονομικά αποδοτικό και οπτικά κατάλληλο τρόπο;

Η απάντηση είναι απολύτως θετική, υπό την προϋπόθεση ότι λαμβάνεται υπόψη το επίπεδο προστασίας και η αισθητική αξία του συστήματος ασφαλείας που θα χρησιμοποιηθεί. Με πολλές επιλογές πέρα ​​από το κλασσικό απλό γκρι γαλβανισμένο ρολό χάλυβα, είναι καλύτερα ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος να βρει μια  εξειδικευμένη επιλογή για το σύστημα ασφαλείας που θα του ταιριάζει καλύτερα. Δείτε παρακάτω κάποιους από τους τρόπους με τους οποίους τα ρολά ασφαλείας βελτιώνουν την ασφάλειά του χώρου σας στην Αθήνα και στις γύρω περιοχές.

  • Τα ρολά ασφαλείας είναι ένα αποτελεσματικό αποτρεπτικό για εισβολείς. Για να αποφευχθούν οι περαιτέρω απώλειες και ζημιές, η πρώτη πρόκληση είναι να φροντίσετε ώστε ο δυνητικός εγκληματίας να σκεφτεί δύο φορές πριν προσπαθήσει να μπει στο χώρο σας. Ένα ρολό ασφαλείας θα αποθαρρύνει έναν ερασιτέχνη εγκληματία και θα τον οδηγήσει να βρει έναν ευκολότερο στόχο.
  • Ένα φυσικό εμπόδιο για την είσοδο. Αν το άτομο που βλέπει την ιδιοκτησία σας είναι ένας πιθανός εισβολέας, τα ρολά ασφαλείας προσφέρουν ένα σημαντικό φυσικό εμπόδιο στην είσοδο του στο κτίριο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν ο χώρος σας βρίσκεται σε περιοχή της Αθήνας με υψηλή εγκληματικότητα. Ο εγκληματίας γνωρίζει ότι η είσοδος του σε ένα χώρο με ρολά ασφαλείας είναι σχεδόν απαγορευτική ειδικά αν πρόκειται για ρολά ασφαλείας νέας γενιάς. Έτσι γνωρίζει ότι θα χρειαστεί χρόνος, ενέργεια και ίσως κάνει και θόρυβο στην προσπάθειά του να καταφέρει να περάσει μέσα από ένα σωστά εγκατεστημένο ρολό ασφαλείας.
  • Προϋπόθεση για ορισμένες ασφαλιστικές συμβάσεις υψηλής αξίας. Κάποιες φορές η τοποθέτηση ενός ρολού ασφαλείας είναι προϋπόθεση για την ασφάλειά σας. Σε ορισμένες τοποθεσίες της Αθήνας και των γύρω περιοχών, οι ασφαλιστές με ανταγωνιστικές τιμές αναζητούν μόνο τις πιο ασφαλείς περιπτώσεις και θα αποκλείσουν εκείνους που δεν έχουν μέτρα ασφαλείας, όπως ρολά ασφαλείας.
  • Ασφάλεια κτιρίου. Ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για τη βελτίωση της συνολικής ασφάλειας του κτιρίου είναι η τοποθέτηση ρολών ασφαλείας. Σε πολλές περιοχές στην Αθήνα το ζήτημα της ασφάλειας είναι το νούμερο ένα ζήτημα για τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες.  Συνολικά, τα κατάλληλα σχεδιασμένα ρολά ασφαλείας προσφέρουν έναν από τους πιο αποτελεσματικούς και αποδοτικούς τρόπους βελτίωσης της ασφάλειας του χώρου σας στην Αθήνα και στις γύρω περιοχές.
  • Αύξηση αξίας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν επενδύσει σε κτίρια στην Αθήνα και στις γύρω περιοχές από αυτή. Η τοποθέτηση ρολών ασφαλείας θα εξασφαλίζει την αύξηση της αξίας της επένδυσης και της προσέλκυσης περισσότερων αγοραστών ή ενοικιαστών.

Ο καλύτερος σύμμαχος για την ασφάλεια σας

Γιατί οι επιχειρήσεις ειδών ασφαλείας είναι ο καλύτερος σύμμαχος για την ασφάλεια σας

Η ασφάλεια ανέκαθεν ήταν από τα πιο σημαντικά πράγματα για μία οικογένεια. Μία παραβίαση του σπιτιού μπορεί να θέσει σε άμεσο κίνδυνο όχι μόνο τη περιουσία της οικογένειας, αλλά και τις ζωές των μελών της. Γι’ αυτό το λόγο όλο και περισσότεροι επιλέγουν να επενδύσουν στην ασφάλεια του σπιτιού τους, ιδικά τώρα που οι δύσκολες μέρες που ζούμε έχουν ανεβάσει την εγκληματικότητα και το καλοκαίρι ειδικά οι διαρρήξεις είναι καθημερινό φαινόμενο. Εννοείται ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν είναι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας, οπότε χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια σε αυτόν τον τομέα αν αποφασίσουμε να θωρακίσουμε το σπίτι μας.

Το που θα βρούμε αυτή τη βοήθεια είναι πολύ σημαντικό ζήτημα. Η πιο εύκολη πηγή πληροφοριών είναι σαφώς το διαδίκτυο. Εκεί μπορείτε εύκολα να βρείτε χιλιάδες βίντεο και άρθρα με συμβουλές και οδηγίες για την οργάνωση της οικιακής μας ασφάλειας. Το πρόβλημα όμως με αυτή τη πηγή είναι το γεγονός ότι οι πληροφορίες που θα πάρουμε θα είναι γενικές και δεν θα αφορούν ειδικά το σπίτι μας. Με άλλα λόγια δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβαδίζουν με τις ανάγκες του σπιτιού αλλά και της οικογένειας μας.

Κάθε σπίτι και κάθε χώρος είναι μοναδικό και ως εκ τούτου, χρειάζεται το δικό του σχέδιο ασφάλειας. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε λοιπόν, είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό, ο οποίος θα δει τον χώρο σας, θα αναλύσει τις ανάγκες του όσον αφορά την ασφάλεια, θα εκτιμήσει τις δικές σας ανάγκες για να μην διαταράξουν τα νέα μέτρα ασφαλείας τη καθημερινότητα σας και θα σας προτείνει λύσεις με προϊόντα και υπηρεσίες κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας. Μία επιχείρηση με είδη ασφαλείας θα είναι λοιπόν ο καλύτερος σας σύμμαχος σε αυτό το εγχείρημα. Όπως όλοι γνωρίζουμε, υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα. Μια από τις καλύτερες είναι η εταιρεία Cancelletto και αυτό φαίνεται από τις κριτικές της εταιρείας στην ιστοσελίδα της.

Τι κάνει τις επιχειρήσεις με είδη ασφαλείας τόσο σημαντικές;

Ο πρώτος και κυριότερος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να στραφείτε σε μία τέτοια επιχείρηση, είναι απλά και μόνο το γεγονός ότι πρόκειται για επαγγελματίες του είδους με ειδικές γνώσεις οι οποίοι μπορούν να λύσουν όλες σας τις απορίες. Μία επιχείρηση του κλάδου που σέβεται τον εαυτό της, έχει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό. Ένας από αυτούς τους ειδικούς λοιπόν, θα αναλάβει την περίπτωση σας ώστε να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση ανάλογα με τον χώρο, τις ανάγκες αλλά και το budget σας.

Πολλές επιλογές

Το σπίτι σας δεν είναι ούτε τράπεζα, ούτε το Φορτ Νοξ. Τι εννοώ με αυτό; Ότι είναι λογικό να επιθυμείτε τα μέτρα ασφαλείας του σπιτιού σας να μην το επηρεάζουν και πολύ από αισθητική άποψη. Κανείς δε θέλει το σπίτι του να μοιάζει με φυλακή ή με στρατόπεδο. Σε μία καλή επιχείρηση με είδη ασφάλειας θα βρείτε μία πολύ μεγάλη επιλογή σε κάγκελα ασφαλείας – πτυσσόμενα και σταθερά –, πόρτες ασφαλείας, ρολά ασφαλείας και γκαραζόπορτες για να επιλέξετε την καλύτερη για το σπίτι σας από κάθε άποψη. Αν το budget σας είναι περιορισμένο, οι ειδικοί θα φροντίσουν να σας κατευθύνουν έτσι ώστε να αποκτήσετε τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι που θα έχει να κάνει με την αισθητική του χώρου ή τη γενικότερη ασφάλεια του.

Ειδικό τεχνικό προσωπικό

Τα μέτρα ασφαλείας που θα σας προσφέρει η επιχείρηση εννοείται πως θα χρειαστούν και κάποια ειδική εγκατάσταση την οποία και θα πρέπει να αναλάβουν ειδικοί μάστορες. Οι επιχειρήσεις του κλάδου έχουν τα δικά τους εξειδικευμένα συνεργεία τα οποία θα ολοκληρώσουν γρήγορα και με αποτελεσματικότητα όλες τις απαραίτητες εργασίες. Γενικά, είναι καλό το συνεργείο που θα σας περάσει τα κάγκελα ή την πόρτα να προέρχεται από την επιχείρηση που θα σας τα πουλήσει ή να έχει ειδική σχέση με αυτήν, έτσι ώστε να ξέρει καλά τα προϊόντα της και να έχει εμπειρία σε αυτά.

Ο καλύτερος τρόπος για να δείτε και να κρίνετε αν μία επιχείρηση κάνει για σας, είναι να κάνετε μία σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο και να την επισκεφθείτε αυτοπροσώπως για να σχηματίσετε άποψη από πρώτο χέρι!

Νέες ιδέες στην διακόσμηση του σπιτιού σας

Εάν ψάχνετε ιδέες για να αλλάξετε την διακόσμηση στο σπίτι σας εύκολα και πρακτικά χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία τότε Είσαστε στο σωστό μέρος.  εδώ Θα αναλύσουμε όλες τις τάσεις της μοντέρνας διακόσμησης  και θα σας δίνουμε  λύσεις για να διαμορφώσετε τον αγαπημένο σας χώρο στο στυλ που Σας ταιριάζει.  τα τελευταία χρόνια είναι κοινή πρακτική να χρησιμοποιούμε ταπετσαρίες ή και αυτοκόλλητα τοίχου αντί να  αλλάζουμε χρώμα  στα δωμάτια. Μία εύκολη λύση για να ανανεώσουμε τους χώρους του σπιτιού είναι και η επιλογή του κατάλληλου χαλιού για την κατάλληλη εποχή.  στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε λίγα από όλα αυτά που αναλύουμε.